Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< WordPress programmeurs tijdelijk of vaste inhuur voor jouw onderneming >

Op zoek naar een flexibele technische afdeling? Wij leveren één of een team van WordPress programmeurs om jouw onderneming vooruit te helpen.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Een groot project? Tijdelijk opschalen en de kwaliteit hoog houden zonder iemand aan te nemen? We helpen je aan de juiste WordPress programmeurs.

Met een kantoor in Nederland (Nijmegen) en Servië (Niš) hebben wij de juiste front- en backend programmeurs in huis die jouw onderneming kunnen helpen met complexe maatwerk WordPress vraagstukken. Een voordeel: je hoeft zelf niet meer te zoeken naar de juiste mensen. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Onze programmeurs zijn gewend om op white-label basis te werken. Volledig uit naam van jouw onderneming. Maar wij kunnen uiteraard ook als technisch partner aansluiten bij klantgesprekken wanneer gewenst.

WordPress diensten

Wat wij leveren

WordPress programmeur op projectbasis

Ben je op zoek naar tijdelijke versterking voor je WordPress project? Wij kunnen een programmeur leveren die jouw team kan ondersteunen in het afronden van de opdracht.

WordPress programmeur op projectbasis
Een team van WordPress programmeurs

Een team van WordPress programmeurs

Ben je op zoek naar meer capaciteit? Wij kunnen een team vanaf twee personen leveren. Volledig zelfstandig of als onderdeel van jouw ontwikkelteam.

Programmeur voor jouw site of webshop

Een WordPress specialist die vanaf 16 uur per week kan werken alleen voor jouw WordPress site of webshop? Wij ondersteunen met de benodigde ontwikkelcapaciteit.

Programmeur voor jouw site of webshop
Projectmanagement en advies

Projectmanagement en advies

Advies nodig? Onze uitgebreide kennis van WordPress maakt het mogelijk projectmanagement op detailniveau uit te voeren om jouw project tot een succes met maken.

Wat kost een WordPress programmeur?

Dat is uiteraard afhankelijk van de looptijd van de overeenkomst en de gewenste ervaring van de programmeur. Een programmeur inhuren voor een langere periode resulteert vanzelfsprekend in een aantrekkelijker tarief.

Wij kunnen programmeurs leveren vanaf 16 uur per week tot fulltime. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze uurtarieven.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over WordPress programmeurs?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.