Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< WordPress ontwikkeling op maat: website, een theme of plugin >

Met WordPress kun je kiezen uit een hoop kant-en-klare website-themes en -plugins. Maar wij doen dat niet. We kiezen bij WordPress-themes heel bewust voor maatwerk. Dat sluit beter aan bij je bedrijf. En bij je doelgroep.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

We kunnen nu een wervend verhaal afsteken over hoe goed we zijn in WordPress-maatwerk. Maar de kans is groot dat je eerst iets anders wil weten: waarom kiezen voor maatwerk?

Standaard WordPress-theme

Goedkoper, minder uniek en “logger”. In een gratis of premium WordPress-thema zit vaak onnodige code. Bijvoorbeeld in de zogenaamde ‘multi-purpose themes’. Dit soort themes is namelijk gebouwd voor veel verschillende soorten WordPress-websites.

WordPress-theme op maat gemaakt

Is kostbaarder, maar biedt ook meer. Een maatwerk WordPress-thema is aan de voorkant (frontend) volledig gebouwd op basis van een vormgeving. Maar net zo belangrijk: aan de achterkant is alle code voor én van jou. Beter voor je website, fijner voor je gebruiker.

En een standaard WordPress-theme personaliseren...?

Dat is een optie, alleen heb je dan weinig controle op het design en gewenste functionaliteiten. Dat kun je oplossen met allerlei plugins. Maar dit komt de stabiliteit, bruikbaarheid en vindbaarheid van je website vaak niet ten goede. Minder plugins resulteert in een stabielere website.

Plugins, API’s en extra’s: haal méér uit WordPress

Extra functionaliteit voor je bezoeker

Zoals een plugin waarmee je bezoeker zelf een product of dienst kan samenstellen. De plugin zet de wensen om in een mooi overzicht, zoals een pdf-document. Voorzien van je logo en huisstijl, en direct gemaild naar je websitebezoeker.

Extra functionaliteit voor je bezoeker
Gericht op een toegankelijke website

Gericht op een toegankelijke website

We houden rekening met webrichtlijnen voor toegankelijkheid. Dit betekent dat je website toegankelijker is voor mensen met een beperking. We letten vanuit de techniek bijvoorbeeld op leesbaarheid en de optie om tekst om te zetten naar spraak.

Meer over toegankelijkheid

Een ander systeem verbinden met je website

Laat data uit een extern systeem automatisch zien op je website. Of doe het andersom: als de bezoeker iets op je website invult, komt het vanzelf in het externe systeem. Dit deden we bijvoorbeeld met vacatures voor uitzendbureaus, met de Hello Flex-plugin.

Meer over API-koppelingen
Een ander systeem verbinden met je website
Ook vertrouwen op bekende plugins

Ook vertrouwen op bekende plugins

Er zijn ook bestaande plugins die we graag gebruiken. Bijvoorbeeld de plugin Yoast SEO voor goede meta-titels en -descripties. En de plugin Grafity Forms voor simpele, gebruiksvriendelijke contactformulieren.

PWA: je website alsof het een mobiele app is

Je kunt een WordPress-website ‘vermommen’ als een (mobiele) applicatie. Hoe? Door er een progressive web app (PWA) van te maken. Er is dan geen interactie met gebruikers of browsers nodig. Dat zorgt voor snellere laadtijden en een betere performance.

Meer over progressive web apps
PWA: je website alsof het een mobiele app is
Een webshop met WooCommerce

Een webshop met WooCommerce

Met WooCommerce krijgt je WordPress-website de functionaliteit en feeling van een webshop. WooCommerce is een goede keuze als je niet zoveel producten verkoopt. Als er geen complexe software-koppelingen nodig zijn. Of als je niet internationaal wilt verkopen. Wanneer je dit wel wilt is Magento het betere alternatief.

Meer over WooCommerce
Beveiliging en onderhoud van je WordPress-website

Beveiliging en onderhoud van je WordPress-website

De skills en het ervaringsniveau van ontwikkelaars kunnen flink verschillen. Daar zitten risico’s aan, zeker bij populaire systemen als WordPress. Je website moet veilig zijn en blijven. Daarom bieden we ook WordPress-beveiliging en -onderhoud aan. Maak kennis met onze service WP Hackvrij.

Waarom kiezen voor Factor Blue?

Technisch bureau met het juiste formaat

Technisch bureau met het juiste formaat

We zijn compleet en compact, niet groot en log. En prettig benaderbaar. Met frontend, backend en fullstack ervaring.

Volle focus op de frontend en backend

We kunnen blind uit de voeten met WordPress-themes en -plugins, beveiliging, onderhoud en hosting.

Volle focus op de frontend en backend
Development, onderhoud én hosting

Development, onderhoud én hosting

Ontwikkeling, onderhoud én updates van WordPress-themes en -plugins. En betrouwbare hosting via onze preferred suppliers.

Breed netwerk van online specialisten

Je website is techniek, marketing, strategie, design en content. Zoek je ook andere specialisten? Gebruik dan ons netwerk.

Breed netwerk van online specialisten
Dave

Dave

Frontend developer
Curved arrow

Verder praten over Wordpress?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.