Magento 2 ACA koppeling

Webshop automatiseren

ACA is ideale software voor fashion retailers en wholesalers. Wij kunnen door middel van onze maatwerk koppeling ACA volledig integreren met je Magento webshop.

Je ACA software combineren met je Magento 2 webshop. Artikelinformatie ophalen, voorraad synchroniseren en zelfs bestellingen het is allemaal mogelijk. Wij kunnen een de koppeling volledig op maat en naar jouw wensen inrichten. Afhankelijk van of je ACA classic, Winstore of LIV’ gebruikt kunnen wij specifieke koppelingen aanbieden.

ACA Classic

Maak je gebruik van ACA Classic? Dan kunnen wij de voorraad en artikelinformatie bijwerken. Het is een degelijk maar jarenlang bestaand en verouderd systeem gebaseerd op DOS. Dit maakt het niet mogelijk om een realtime koppeling te maken. Wel kunnen we nachtelijk deze informatie inlezen.

ACA Winstore

Winstore kan gebruikt worden voor meerdere filialen en is te koppelen aan meerdere Magento storeviews. Hierin kan je als klant artikelbeheer volledig uitvoeren en worden processen geoptimaliseerd. Wij kunnen met de koppeling jouw voorraad en productinformatie synchroniseren met je Magento webshop.

ACA Liv’

Dit is een browser based kassasysteem. Dit systeem is gemaakt voor retailers in de modebranche en kan gebruikt worden op alle devices. Ook voor ACS Liv’ kunnen wij een koppeling realiseren met Magento 2.

Magento koppelen aan ACA

Zien is geloven! Dat begrijpen we en daarom laten we je graag zien hoe het werkt zodat we ook jou kunnen overtuigen te kiezen voor onze koppeling