Magento 2 kassakoppeling

Alles-in-één retail oplossing

Dat Magento een geschikte e-Commerce oplossing is dat is al langer bekend. Voor fysieke winkels is er ook een alles-in-één. Een realtime koppeling met de webshop-omgeving zorgt voor altijd actuele voorraad, prijzen een loyaliteitsprogramma en veel meer.

Je fysieke winkel(s) op eenvoudige wijze combineren met je Magento webshop zonder voorraadproblemen, verschillende prijzen of nachtelijke synchronisatie? Wij zorgen zonder tussenkomst van externe databases of software voor een alles-in-één kassakoppeling.

Voordelen: van een Magento kassakoppeling?

Functionaliteiten van het kassasysteem

Gekoppelde betaal- en verzendmethoden

Het POS systeem gebruikt de in Magento ingerichte betaal- en verzendmethoden. Het is mogelijk om andere alleen voor de kassa te gebruikten methoden aan te maken. Het is uiteraard ook mogelijk om pinbetalingen te accepteren.

Online- en offline dezelfde promoties

Het kassasysteem bevat ondersteuning voor Magento promoties zoals kortingscodes, loyaliteitsprogramma’s en zelfs het handmatig toepassen van kortingen. Zo voorkom je verwarring bij je bezoeker.

Betalen in de winkel en thuis afleveren

Is het product in de winkel niet voorradig? Je kan je klant vragen online te bestellen maar dan ben je de regie kwijt. Met het aanmaken van een bestelling in de kassa betaald de klant in de winkel en lever je het product vervolgens thuis af.

Prestaties van je winkel op de voet te volgen

Dagelijks overzicht en inzicht in de gerealiseerde omzet. Dagopeningen en afsluitingen. Werken met shifts en zo de resultaten van je verkopers bijhouden. Het is allemaal inzichtelijk in de uitgebreide rapportage-omgeving met export mogelijkheden.

Magento 2 kassakoppeling demo?

Online of fysiek op locatie. We vertellen en laten je graag met enthousiasme zien hoe deze Magento kassakoppeling werkt. We hebben een volledige opstelling inclusief de door ons geadviseerde hardware apparatuur.