Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Magento 2 als basis voor je B2B e-commerce wensen >

Lever je voornamelijk aan bedrijven? Heb je een groothandel? En wil je een webshop gaan starten en gebruiken als klantportaal, of als portaal voor jouw verkopers on-the-road? Dan hebben wij voor jou de geschikte e-commerce oplossing.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Doe je als bedrijf uitsluitend of gedeeltelijk alleen zaken met andere bedrijven? Zelfs de meest traditionele B2B bedrijven zien in dat digitalisering en het optimaliseren van bedrijfsprocessen een steeds grote rol gaan spelen.

Wij ontwikkelen jouw dealer of klantenportaal op basis van het Magento 2 e-commerce platform. Met focus op het integreren van de online en offline processen.

Koppelingen

Factor Blue is gespecialiseerd in het maken van koppelingen met externe systemen zoals diverse ERP, CRM, WMS, PIM en systemen zoals ACA en Magento POS oplossingen. Hierdoor is vergaande ketenintegratie mogelijk.

Zoals het exporteren of importeren van gegevens zoals de voorraad, orders, productdata, prijsafspraken, debiteuren en dergelijke.

B2B functionaliteiten

Een B2B e-commerce platform vereist vaak andere functionaliteiten dan een webshop die alleen verkoopt aan consumenten. Factor Blue heeft diverse modules gebouwd die specifiek inzetbaar zijn voor het faciliteren van deze mogelijkheden.

Onze modules

B2B aanmeldproces

Wil je klanten alleen toegang verlenen na controle? Met deze module accepteer of weiger je eenvoudig geplaatste accountaanvragen.

B2B aanmeldproces
Informatie op basis van klantaccount

Informatie op basis van klantaccount

Verberg prijs en voorraad informatie voor klanten zonder account. Het is ook mogelijk alleen de webshop te tonen na inloggen.

Klantspecifieke prijzen

Wil je specifieke kortingen of prijzen per klant inrichten? Met deze module is het mogelijk per klant of per klantgroep je productprijzen te beheren.

Klantspecifieke prijzen
Kredietlimiet per klant

Kredietlimiet per klant

Klanten de optie bieden op factuur te bestellen? Je stelt per klant een maximaal bedrag in. Wanneer een klant de limiet bereikt tonen we alleen andere beschikbare betaalopties.

Offerte mogelijkheden

Eerst een offerte aanvragen voor één of meerdere producten is mogelijk met deze module. Middels een eenvoudig aanvraagformulier.

Offerte mogelijkheden
Herhaalbestellingen

Herhaalbestellingen

Bestellen jouw klanten vaak hetzelfde? Geef ze het gemak door herhaalbestellingen aan te laten maken. Deze zijn volledig te beheren door de klant vanuit het klantaccount.

Snelbestellen

Niets is zo vervelend als telkens de winkelwagen moeten vullen bij een grote bestelling. In grote hoeveelheden bestellen is nu nog makkelijker.

Snelbestellen

Maatwerk

Ben je op zoek naar specifieke functionaliteiten die je hierboven niet hebt gezien? We kunnen iedere mogelijke wens ontwikkelen. Wanneer deze interessant is en generiek inzetbaar is voor andere B2B klanten kunnen we deze module soms tegen gereduceerd tarief aanbieden.

Waarom Factor Blue?

Technisch bureau met het juiste formaat

Technisch bureau met het juiste formaat

We zijn compleet en compact, niet groot en log. En prettig benaderbaar. Met frontend, backend en fullstack ervaring.

Volle focus op de frontend en backend

We kunnen blind uit de voeten met Magento-themes, extensies, systeemkoppelingen, onderhoud en hosting.

Volle focus op de frontend en backend
Development, onderhoud én hosting

Development, onderhoud én hosting

Ontwikkeling, onderhoud én updates van Magento-core en -extensies. En betrouwbare hosting via onze preferred suppliers.

Breed netwerk van e-commerce specialisten

E-commerce is techniek, marketing, strategie, design en content. Zoek je ook andere specialisten? Gebruik dan ons netwerk.

Breed netwerk van e-commerce specialisten
Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over Magento voor B2B?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.