Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Tijdelijke of vaste inhuur van Magento specialisten >

Ben je op zoek naar een Magento specialist? Dan kunnen wij je van dienst zijn. Wij beschikken over een team van ervaren Magento ontwikkelaars. Frontend, backend en projectmanagement we hebben het allemaal in huis.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Onze programmeurs bouwen, ondersteunen en verbeteren webshops op basis van het Magento e-commerce platform. Magento programmeurs kan je onderverdelen in twee groepen namelijk frontend en backend Magento ontwikkelaars:

De frontend Magento programmeur bouwt Magento thema’s op basis van een grafisch ontwerp en implementeert functionaliteit die voor de bezoeker zichtbaar is.

De backend Magento programmeur bouwt nieuwe functionaliteiten vaak in de vorm van een Magento extensie. Deze voegt maatwerk toe aan het platform.

Wat wij leveren

Magento programmeur op projectbasis

Ben je op zoek naar tijdelijke versterking voor je Magento project? Wij kunnen een programmeur leveren die jouw team kan ondersteunen in het afronden van de opdracht.

Magento programmeur op projectbasis
Een team van Magento programmeurs

Een team van Magento programmeurs

Ben je op zoek naar meer capaciteit? Wij kunnen een team van Magento programmeurs vanaf twee personen leveren. Dit is al mogelijk vanaf drie maanden op basis van fulltime inzetbaarheid. Volledig zelfstandig of samen met programmeurs binnen jouw organisatie.

Dedicated programmeur voor jouw webshop

Een of meerdere programmeurs die vanaf 16 uur per week kunnen werken alleen voor jouw Magento webshop? Wij ondersteunen jouw webshop met de benodigde ontwikkelcapaciteit. Zodat jij je gewoon kan bezig houden met verkopen.

Dedicated programmeur voor jouw webshop
Projectmanagement en advies

Projectmanagement en advies

Op zoek naar de juiste manier om je project vorm te geven? Advies nodig? Onze uitgebreide kennis van Magento maakt het mogelijk projectmanagement op detailniveau uit te voeren om jouw Magento project tot een succes met maken.

Man denkend met koffie bij zijn laptop

Maatwerkmakers. Codekrakers. Rastechneuten.

Het team van Factor Blue bestaat uit meer dan 10 specialisten. Creating possibilities by sticking to the code. Lees meer over onsWitte pijl rechts

Wat kost een Magento ontwikkelaar?

Het uurtarief van een Magento ontwikkelaar bij Factor Blue is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal uren, contractduur en de gewenste ervaring.

Dit is afhankelijk van het totaal aantal uren in combinatie met de periode van afname. Wij gaan graag in gesprek om tot een voorstel te komen die past bij jouw behoeften.

White-label voor jouw bureau

Onze programmeurs zijn gewend om te werken volgens het white-label principe. Wij leveren de diensten die jij vervolgens weer kan leveren aan jouw eindklant. Zonder dat deze daarvan op de hoogte hoeft te zijn.

Wil je dat we juist wel zichtbaar zijn? Ook dat is mogelijk. Dan haken wij gewoon aan in gesprekken met de klant als technisch partner.

Samenwerken als Digital Agency Partner

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over Magento ontwikkeling?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.