Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Een gebruiksvriendelijke WordPress webshop met WooCommerce >

Wil je jouw eerste stappen zetten op het gebied van e-commerce of producten van jouw groeiende onderneming online aanbieden en verkopen? Een WordPress WooCommerce webshop kan de oplossing zijn voor jouw behoefte.

illustratie van een computer als winkelpui met eromheen een mobiele telefoon en webshop gerelateerde items

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Dat WooCommerce een fijne oplossing is om jouw webshop in te laten ontwikkelen was jij natuurlijk al achter, anders had je niet gezocht op “woocommerce”. Als online bureau voor maatwerk ontwikkeling kunnen wij je uiteraard van dienst zijn als het gaat om jouw e-commerce vraagstuk. WooCommerce kent voor ons geen geheimen meer.

WooCommerce VS Magento

Beide systemen zijn erg populair maar welke van deze twee systemen is beter? Deze vraag krijgen wij vaker en hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit is afhankelijk van de grote van je assortiment, ambities en gewenste (maatwerk) koppelingen.

Simpel of complex
Zowel Magento als WooCommerce zijn beide krachtige webshop-systemen.

WooCommerce is simpeler en eenvoudiger in beheer en het voordeel is dat je als webshop eigenaar veel zelf kan doen. Dit maakt WooCommerce ook voordeliger qua ontwikkeling en onderhoud dan Magento.

Omdat onder de motorkap WordPress wordt gebruikt ben je voor complexere e-commerce functionaliteiten wel gebonden aan een ‘echt’ voor webshops gebouwd systeem.

Magento is een betere keuze als het gaat om een complexe webshop met bijvoorbeeld maatwerk integraties en heeft “out of the box” meer functionaliteiten.

De 3 voordelen van WooCommerce

  • WooCommerce is zo ontwikkelt dat iedereen er eenvoudig mee kan werken. Het leerproces is aanzienlijk korter dan bij andere e-commerce platforms.
  • Omdat het een open-source systeem is zijn er zeer veel plugins die extra geavanceerde functionaliteit kunnen toevoegen aan je webshop.
  • De SEO (Search Engine Optimization) structuur van WordPress i.c.m. met WooCommerce is optimaal ingericht en bevat alle basisvereisten.

WooCommerce koppelingen

Veilig afrekenen

WooCommerce kan door ons gekoppeld worden aan verschillende betaalproviders. Zo is het mogelijk gewenste om alle gewenste betaalmethodes aan te bieden.

Veilig afrekenen
Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen

Wij kunnen WooCommerce koppelen met PostNL, DHL, DPD, MyParcel of ander verzendsystemen. Wij zorgen voor een correcte inrichting van je verzendproces.

Administratie, facturatie en rapportage

Wanneer je bestellingen krijgt binnen je webshop dan moet je deze ook verwerken in je administratie. Wij kunnen koppelen aan bijvoorbeeld Exact Online of MoneyBird.

Administratie, facturatie en rapportage

Wat kost een WooCommerce webshop?

Dat is natuurlijk het antwoord waar je naar op zoek bent. Toch? Het is echter volledig afhankelijk van je wensen en eisen wat de kosten zijn voor het ontwikkelen van een WooCommerce webshop. Maar vooruit we zullen je een indicatie geven.

Wij ontwikkelen WooCommerce webshops vanaf € 2.500 excl. btw op basis van een bestaand conversie geoptimaliseerd basis template. Welke we aanpassen zodat deze past binnen jouw huisstijl.

Ga je voor een grafisch ontwerp op maat (door een van onze partners) dan ligt je totale investering tussen: € 5.000 en € 7.500 excl. btw.

We gaan graag in gesprek om een definitieve offerte voor jouw WooCommerce webshop te maken op basis van jouw wensen en eisen.

Waarom kiezen voor Factor Blue?

Technisch bureau met het juiste formaat

Technisch bureau met het juiste formaat

We zijn compleet en compact, niet groot en log. En prettig benaderbaar. Met jarenlang WordPress en WooCommerce ervaring.

Volle focus op de frontend en backend

We kunnen blind uit de voeten met WordPress-themes en -plugins, beveiliging, onderhoud en hosting.

Volle focus op de frontend en backend
Development, onderhoud én hosting

Development, onderhoud én hosting

Ontwikkeling, onderhoud én updates van WordPress-themes en -plugins. En betrouwbare hosting via onze preferred suppliers.

Breed netwerk van online specialisten

Je website is techniek, marketing, strategie, design en content. Zoek je ook andere specialisten? Gebruik dan ons netwerk.

Breed netwerk van online specialisten
Dave

Dave

Frontend developer
Curved arrow

Verder praten over WooCommerce?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.