Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Team as a Service: ontwikkelcapaciteit voor jouw organisatie op maat >

Met Team as a Service (TaaS) blijft kennis van organisatie, jouw projecten en workflow behouden. Wanneer jouw bedrijf groeit, groeit het team met je mee. Zelfstandig of als onderdeel van een intern ontwikkelteam.

Illustratie van twee personen die een loep vasthouden en zoeken in code teambuilding

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Het is steeds moeilijker om de juiste programmeurs te vinden. Factor Blue voorziet in de ontbrekende schakel en biedt een ‘full stack’ van medewerkers in combinatie met aansturing en projectmanagement.

Uitstekende, proactieve communicatie en wederzijds vertrouwen vormen de basis van onze hoogwaardige service. Wij leveren een team dat jouw business helpt groeien.

De voordelen

  • Wij nemen het selecteren en eventueel werven van jouw team uit handen. Uiteindelijk kies jij de juiste personen en zorgen wij indien nodig voor een (interne) opleiding.
  • Een toegewijdt team die qua vaardigheden en werkervaring volledig afgestemd op jouw wensen. Die graag meedenken, leren en successen vieren.
  • Bij drukte kunnen we door een hoge mate van flexibiliteit gemakkelijker opschalen wanneer dit nodig is. En weer afschalen wanneer er minder capaciteit nodig is.
  • Wij faciliteren alles wat nodig is om jouw team optimaal te laten presteren. Van de juiste online tools en software, werkplekinrichting tot het kerstpakket.
  • Onze medewekers kunnen moeiteloos aansluiten op interne, externe communicatiekanalen en bij (dagelijkse) standup of review meetings.
  • Met Engels en Nederlandstalig projectmanagement zorgen we voor de juiste communicatie tussen opdrachtgever en ontwikkelaars. Met als doel een langdurige samenwerking.

Dobrodošli u Srbiju oftewel: welkom in Servië

Factor Blue Serbia

Vanuit ons eigen nearshoring kantoor in Servië (Niš) leveren wij gedreven front- en backend ontwikkelaars die op afstand samen kunnen werken met ieder (Nederlands) team of volledig zelfstandig.

Cultureel gezien is Servië Europees en het taalniveau Engels is bovengemiddeld. We nodigen je graag uit om mee te gaan naar ons kantoor en kennis te komen maken. Zien is geloven. Je hoeft er maar 2 uur voor in het vliegtuig te zitten.

Man denkend met koffie bij zijn laptop

Team van 10+ professionals

Wij zijn Factor Blue, Maatwerkmakers. Codekrakers. Rastechneuten. Vanuit Nederland en Servië.

Maak kennis met ons teamWitte pijl rechts

Onze succescriteria

Waarborgen van de productiviteit

Wij werken dagelijks aan de waarborging en het verhogen van de productiviteit onder werknemers in onze organisatie. Het geheim? Communicatie en de juiste tools aanbieden.

Waarborgen van de productiviteit
Zelfstudie en kennisdeling

Zelfstudie en kennisdeling

Door middel van self-cultivation sessies en wekelijkse uitwisseling van kennis tussen de ontwikkelaars zorgen we voor innovatie die we graag inzetten voor onze klanten.

Een leven lang leren

Een (interne) opleiding wanneer nodig, tijd investeren in het behalen van de juiste certificeringen en een-op-een begeleiding door een senior developer (time for the team).

Een leven lang leren
Bewaken van de (code) kwaliteit

Bewaken van de (code) kwaliteit

Met automatisch testen, code en visuele QA reviews bewaken we de kwaliteit van onze projecten en maken we elkaar iedere dag beter. Dit kunnen wij standaard of als optionele dienst leveren.

Op zoek naar één programmeur?

Niet op zoek naar een team maar bijvoorbeeld één WordPress programmeur of één Magento programmeur op projectbasis of als vaste kracht? Ook dan kunnen we je zeker van dienst zijn.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over Team as a Service?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.