Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Development resources voor jouw Digital Agency >

Samen met je klant op zoek naar een online oplossing? Iets bedenken is één, maar vroeg of laat moet het technisch gerealiseerd worden. En laat dat maar aan ons over, aan tafel bij de klant of volledig whitelabel.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

We werken met Magento en WordPress voor het gewenste maatwerk. Themes, extensies, plugins en API koppelingen met andere software. Frontend én backend, what you (don’t) see is what you get.

Jullie de creativiteit, wij de techniek

Samenwerken met ons is simpel en effectief. Een functioneel of grafisch ontwerp vertalen we naar een goed werkende Magento webshop, extensie WordPress website, plugin, softwarekoppeling of Progressive Web App. Helemaal op maat, op basis van heldere documenten en duidelijke afspraken.

Hebben je klanten ook updates en onderhoud nodig? Check! We zijn je one-stop-shop voor frontend en backend development én onderhoud. Daar hoort ook hosting bij. Hiervoor werken we met partners met wie we kunnen lezen en schrijven (en hosten natuurlijk).

Waar wij mee kunnen helpen

Ervaren development resources leveren

Capaciteit nodig om bestaande opdrachten uit te kunnen voeren of nieuwe aan te kunnen nemen? Bij ons huur je resources voor tijdelijk, op projectbasis of voor langere termijn. Vanaf één developer of een team inclusief projectmanagement en QA.

Ervaren development resources leveren
Magento-webshops, -extensies en -koppelingen

Magento-webshops, -extensies en -koppelingen

Met Magento zijn de mogelijkheden enorm. Voor ons is Magento hét e-commerce platform van deze tijd. We gebruiken het voor webshops met veel producten en/of grote ambities. Inclusief alle bijbehorende extensies en systeemkoppelingen.

Meer over Magento

WordPress-maatwerk: thema's en plugins

WordPress is dé open source software voor vooral websites. Ideaal als basis voor maatwerk. Van een compleet WordPress-thema tot plugins voor nieuwe functionaliteit. En zelfs een website die je kunt laten gedragen als een (mobiele) applicatie.

Meer over WordPress
WordPress-maatwerk: thema's en plugins

Altijd de juiste werkwijze

  • Heldere scope: is met de eindklant al bepaald wat wel en niet bij het project hoort? Dan zorgen wij voor de uitvoering. Zo komen we tot het gewenste projectresultaat.
  • Agile aanpak: Is een project erg complex? Met een agile aanpak werken we flexibel en behapbaar. In korte ‘sprints’ leveren we telkens een deel van het geheel op.
  • Uurtje-factuurtje: Ad hoc support nodig? Of hulp bij technisch onderhoud en updates? Onze diensten gebruiken via nacalculatie kan natuurlijk ook gewoon.
Evelien Lops

Een technische partij met skills als het gaat om online, die heb ik gevonden in Factor Blue. Aan een korte uitleg hebben ze genoeg om alles naar behoren te laten functioneren. Niet onbelangrijk, ik krijg ook gerichte inschattingen. Wanneer er een probleem is gaat het oplossen hiervan ook vaak snel. Kortom een hele prettige samenwerkingspartner.

Evelien Lops
Reclamebureau Vormgave

Bedrijven die al met ons samenwerken

Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Partner logo
Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over samenwerken?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.