< Overbrug iedere klant-uitdaging met Factor Blue als technisch partner >

Voor bedrijven in marketing en communicatie zijn we de full-service technische partner in uitvoering. Onze expertises zijn een krachtige aanvulling op marketing, reclame, design en communicatie.

De ideale technische partner

Voor bedrijven waarbij projecten voor opdrachtgevers technisch maatwerk vereisen. Specialistisch maatwerk Magento en webapplicatie ontwikkeling bijvoorbeeld en advies en training binnen complexe ontwikkeltrajecten. Voor ieder type organisatie: commercieel en non-profit, in binnen- en buitenland. Voor de eindklant zichtbaar of volledig whitelabel.

Concreet: wat kunnen wij als technisch partner betekenen

Wij zien het wel zitten

Zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen. Meer weten of een keer kennismaken? Met één telefoontje is een afspraak geregeld. Telefoon niet bij de hand? Geen zorgen, wij bellen jou.

Enkele bureaus die wij mogen ondersteunen bij technische vraagstukken:

AquaTru Water

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Voor sommigen een holle kreet, maar anderen zien het juist als randvoorwaarde voor hun ondernemerschap.

Dat geldt ook voor AquaTru, die producten voor puur en zuiver drinkwater verkoopt. Met meertalige webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

MHS Ruitersport

Verbeterde usability, efficiëntie in de werkprocessen en beter inzicht in bezoekersgedrag: het heeft ons een hoop gebracht.

“Je kunt als advies- en IT-partij vooraf wel zéggen dat je zoiets kunt, maar de klant moet dit ook wel echt zien; het zelf ervaren”, zegt eigenaar Wim Selman.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.