< Overbrug iedere klant-uitdaging met Factor Blue als technisch partner >

Voor bedrijven in marketing en communicatie zijn we de full-service technische partner in uitvoering. Onze expertises zijn een krachtige aanvulling op marketing, reclame, design en communicatie.

De ideale technische partner

Voor bedrijven waarbij projecten voor opdrachtgevers technisch maatwerk vereisen. Specialistisch maatwerk Magento en webapplicatie ontwikkeling bijvoorbeeld en advies en training binnen complexe ontwikkeltrajecten. Voor ieder type organisatie: commercieel en non-profit, in binnen- en buitenland. Voor de eindklant zichtbaar of volledig whitelabel.

Concreet: wat kunnen wij als technisch partner betekenen

Wij zien het wel zitten

Zo’n samenwerking, waarmee we omvangrijke en/of specialistische vraagstukken als partners aankunnen. Meer weten of een keer kennismaken? Met één telefoontje is een afspraak geregeld. Telefoon niet bij de hand? Geen zorgen, wij bellen jou.

Enkele bureaus die wij mogen ondersteunen bij technische vraagstukken:

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. XL Lingerie heeft dankzij Studio Evi een nieuwe identiteit en webdesign gekregen welke Factor Blue heeft uitgewerkt tot een WooCommerce webshop. Inclusief een kortingsmodule voor korting bij het bestellen van sets.

Based on Roots.

Based on Roots verbindt ambachtswerk en hedendaagse vormgeving en laat zich inspireren door ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden in binnen- en buitenland, met name in Japan. Deze catalogus website is gericht op de winkels / dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een Bedrijfsgeneeskundig Adviesbureau dat middels maatwerk en partnerschap met de opdrachtgever streeft naar innovatieve dienstverlening. In opdracht van Studio Evi heeft Factor Blue een maatwerk WordPress thema ontwikkelt.

Rethink Foundation.

ReThink wil middels seminars en evenementen kennis bijeenbrengen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. Factor Blue heeft een informatieve website mogen ontwikkelen in combinatie met een ticketverkoop systeem en deelname certificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Gediplomeerd klokkenmaker, met meer dan 35 jaar ervaring dat is Klokkenconcurrent. Deze multi-store Magento 2 omgeving bestaat uit een drietal webshops gericht op de verkoop van klokken en onderdelen. Deze webshop is gemigreerd van Magento 1 naar een nieuwe Magento 2 omgeving.

Maatwerkmat.

Een deurmat volledig op maat bestellen. We hebben deze Magento 2 webshop volledig mogen ontwikkelen in combinatie met een maatwerk matten configurator Magento extensie. Het is door middel van deze configurator mogelijk een mat volledig op maat te laten produceren.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.