Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Projecten die mooi zijn. Waar we trots op zijn. En die je zelf moet zien >

Show, don’t tell. We willen best vertellen over wat we maken, maar we houden het kort. Waarschijnlijk zie je het liever met je ogen, dus kijk vooral op de webshops en websites van onze klanten.

Gewoon gelijk je vraag stellen?

Bel dan even, stuur ons een mail of maak een afspraak.

Op deze pagina vind je een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Lees de beschrijvingen en bekijk het resultaat. Heb je vragen over een project? Dan weet je ons te vinden!

Förster

Al meer dan 80 jaar vakkundige kennis als het gaat om linnen en lingerie. In Nijmegen maar nu ook online. Wij mochten onder andere een koppeling met kassa- en voorraadsysteem ACA realiseren.

Förster
GezondXtra

GezondXtra

Mensen helpen met een gezondere leefstijl dat doet GezondXtra. Wij mochten een maatwerk WordPress website in combinatie met een WooCommerce webshop ontwikkelen.

WijnButler

Persoonlijk advies en veel informatie over wijnen. WijnButler gaat voor kwaliteit. Wanneer je binnen Nijmegen voor 16.00 een bestelling plaatst kan je dezelfde dag nog genieten.

WijnButler
Gevelpersoneel

Gevelpersoneel

Gevelpersoneel.nl is de specialist op het gebied van flexibele arbeid in de gevelbranche. Factor Blue mocht in opdracht van Grafisch Ontwerpbureau Reynhard de technische realisatie verzorgen.

Magento 2 Voice Search

Gesproken zoekopdrachten (Voice Search) we kennen ze allemaal van stemassistenten: Siri, Alexa of Google Home. Wij ontwikkelde een extensie die dit binnen Magento 2 mogelijk maakt.

Magento 2 Voice Search
Geboren Zwemmers

Geboren Zwemmers

Wat doet jouw kind bij een val in het water? Geboren Zwemmers zorgt met een unieke methode voor zelfredzaamheid. Wij maakten een website met een maatwerk WordPress thema aan de hand van een aangeleverd design.

Maatwerkmat

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een uitgebreide productconfigurator.

Maatwerkmat
Logic of Nature

Logic of Nature

Logic Of Nature biedt een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Wij maakten de website. Met een op maat gemaakte omgeving voor aangesloten professionals, educatie en uitgebreide productinformatie.

Agruniek Rijnvallei

Paardenvoer.nl is dé webshop voor aangesloten dealers voor kopen van paardenvoer. Dankzij onze maatwerk Magento 2-extensie kan er paardenvoer van meer dan 1000 kg besteld worden. Met specifieke kortingen per dealer, op basis van afnamehoeveelheid.

Agruniek Rijnvallei
Proefcasus Eindhoven Airport

Proefcasus Eindhoven Airport

Hoe kun je uitwerking geven aan een slimmere, duurzamere en meer op kwaliteit gestuurde luchtvaart- en luchthavenontwikkeling? Wij ontwikkelden een communicatieplatform voor de proefcasus, in opdracht van A Creative Mind.

XL Lingerie

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

XL Lingerie
NutriPhyt

NutriPhyt

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen voor lichaam en geest. Op basis van nutriënten en plantaardige stoffen. Zeer uitgebreide productinformatie en een realtime koppeling (API) met het e-commerce platform maakt dit project uniek.

AquaTru

Zuiver drinkwater voor iedereen: dat is waar AquaTru voor gaat. Met een breed assortiment waterzuiverende producten in een meertalige Magento 2-webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

AquaTru
Klokkenconcurrent

Klokkenconcurrent

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over je vraag of idee?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.