Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Projecten die mooi zijn. Waar we trots op zijn. En die je zelf moet zien >

Show, don’t tell. We willen best vertellen over wat we maken, maar we houden het kort. Waarschijnlijk zie je het liever met je ogen, dus kijk vooral op de webshops en websites van onze klanten.

Gewoon gelijk je vraag stellen?

Bel dan even, stuur ons een mail of maak een afspraak.

Op deze pagina vind je een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Lees de beschrijvingen en bekijk het resultaat. Heb je vragen over een project? Dan weet je ons te vinden!

Maatwerkmat

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een uitgebreide productconfigurator.

Maatwerkmat
Logic of Nature

Logic of Nature

Logic Of Nature biedt een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Wij maakten de website. Met een op maat gemaakte omgeving voor aangesloten professionals, educatie en uitgebreide productinformatie.

Based on Roots

Echt ambachtswerk met eigentijdse ontwerpen verbinden: dat doet Based on Roots. Geïnspireerd door de wereld, maar vooral gericht op Japan. Een catalogus-website dient winkels/dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Based on Roots
Agruniek Rijnvallei

Agruniek Rijnvallei

Paardenvoer.nl is dé webshop voor aangesloten dealers voor kopen van paardenvoer. Dankzij onze maatwerk Magento 2-extensie kan er paardenvoer van meer dan 1000 kg besteld worden. Met specifieke kortingen per dealer, op basis van afnamehoeveelheid.

AquaTru

Zuiver drinkwater voor iedereen: dat is waar AquaTru voor gaat. Met een breed assortiment waterzuiverende producten in een meertalige Magento 2-webshop gaat dit bedrijf de strijd aan voor nóg zuiverder drinkwater.

AquaTru
Proefcasus Eindhoven Airport

Proefcasus Eindhoven Airport

Hoe kun je uitwerking geven aan een slimmere, duurzamere en meer op kwaliteit gestuurde luchtvaart- en luchthavenontwikkeling? Wij ontwikkelden een communicatieplatform voor de proefcasus, in opdracht van A Creative Mind.

Klokkenconcurrent

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Klokkenconcurrent
XL Lingerie

XL Lingerie

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

MHS Ruitersport

MHS biedt een breed assortiment producten voor de ruitersport. Aan ons de taak om hiervoor online het platform te maken. Het resultaat? Verbeterde en nieuwe functionaliteit, en beter zicht op gedrag van de bezoeker in onze Magento 2-webshop.

MHS Ruitersport
NutriPhyt

NutriPhyt

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen voor lichaam en geest. Op basis van nutriënten en plantaardige stoffen. Zeer uitgebreide productinformatie en een realtime koppeling (API) met het e-commerce platform maakt dit project uniek.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over je vraag of idee?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.