Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Projecten die mooi zijn. Waar we trots op zijn. En die je zelf moet zien >

Show, don’t tell. We willen best vertellen over wat we maken, maar we houden het kort. Waarschijnlijk zie je het liever met je ogen, dus kijk vooral op de webshops en websites van onze klanten.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Op deze pagina vind je een overzicht van projecten waar we trots op zijn. Lees de beschrijvingen en bekijk het resultaat. Heb je vragen over een project? Dan weet je ons te vinden!

Onze projecten

Compleet assortiment voor de wielrenner

Van wielerbroek tot wielerhelm en van wielerjas tot wielerbrillen. Factor Blue mocht voor Wielerkleding.nl de volledige migratie van Magento 1 naar Magento 2 verzorgen.

Compleet assortiment voor de wielrenner
De grootste fansite van NEC

De grootste fansite van NEC

Sinds 2001 volgt ForzaNEC het nieuws omtrent de club op de voet. Van Europees voetbal tot degradatie en een kampioenschap. Factor Blue mocht een nieuwe WordPress website ontwikkelen en de migratie vanuit het verouderde CMS verzorgen.

Een interieur waar je blij van wordt

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Linde Interieurs heeft een totaaloplossing. Factor Blue mocht de Magento 2 productcatalogus ontwikkelen.

Een interieur waar je blij van wordt
Vind de beste vakmannen

Vind de beste vakmannen

Ergon Jobs is een uitzendorganisatie met jarenlange ervaring in het werven en selecteren voor mensen in de bouw en techniek. Factor Blue mocht in opdracht van Grafisch Ontwerpbureau Reynhard de technische realisatie verzorgen.

Vakkundige kennis over linnen en lingerie

Förster bestaat meer dan 80 jaar. Gevestigd in het centrum van Nijmegen maar nu ook online. Wij mochten de Magento 2 webshop en een koppeling met kassa- en voorraadsysteem ACA realiseren.

Vakkundige kennis over linnen en lingerie
Jouw persoonlijke WijnButler

Jouw persoonlijke WijnButler

WijnButler gaat voor kwaliteitmet. Persoonlijk advies en veel informatie over wijnen. Wanneer je binnen Nijmegen voor 16.00 een bestelling plaatst kan je dezelfde dag nog genieten. Factor Blue realiseerde de Magento 2 webshop.

GezondXtra

Mensen helpen met een gezondere leefstijl dat doet GezondXtra. Wij mochten een maatwerk WordPress website in combinatie met een WooCommerce webshop ontwikkelen.

GezondXtra
Gevelpersoneel

Gevelpersoneel

Gevelpersoneel.nl is de specialist op het gebied van flexibele arbeid in de gevelbranche. Factor Blue mocht in opdracht van Grafisch Ontwerpbureau Reynhard de technische realisatie verzorgen.

Magento 2 Voice Search

Gesproken zoekopdrachten (Voice Search) we kennen ze allemaal van stemassistenten: Siri, Alexa of Google Home. Wij ontwikkelde een extensie die dit binnen Magento 2 mogelijk maakt.

Magento 2 Voice Search
Maatwerkmat

Maatwerkmat

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een uitgebreide productconfigurator.

Logic of Nature

Logic Of Nature biedt een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Wij maakten de website. Met een op maat gemaakte omgeving voor aangesloten professionals, educatie en uitgebreide productinformatie.

Logic of Nature
Agruniek Rijnvallei

Agruniek Rijnvallei

Paardenvoer.nl is dé webshop voor aangesloten dealers voor kopen van paardenvoer. Dankzij onze maatwerk Magento 2-extensie kan er paardenvoer van meer dan 1000 kg besteld worden. Met specifieke kortingen per dealer, op basis van afnamehoeveelheid.

XL Lingerie

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

XL Lingerie
NutriPhyt

NutriPhyt

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen voor lichaam en geest. Op basis van nutriënten en plantaardige stoffen. Zeer uitgebreide productinformatie en een realtime koppeling (API) met het e-commerce platform maakt dit project uniek.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over je vraag of idee?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.