Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Stemgestuurd producten zoeken binnen Magento 2 >

Gesproken zoekopdrachten (Voice Search) we kennen ze allemaal van stemassistenten: Siri, Alexa of Google Home. Het gebruiksgemak van gesproken zoekopdrachten draagt bij aan de manier waarop informatie kan worden gefilterd.

Gewoon gelijk je vraag stellen?

Bel dan even, stuur ons een mail of maak een afspraak.

In Amerika maakt 55% van de jongeren en 44% van de volwassenen op dagelijkse basis gebruik van Voice Search. In Nederland gaat het minder hard, maar het komt eraan. Dus tijd voor bedrijven om te investeren in een strategie voor deze trend.

Toegankelijker door Voice Search

Stemgestuurd zoeken vergroot niet alleen het gemak maar is ook zeer bruikbaar voor mensen met een functiebeperking. Door je te richten op het verbeteren van je digitale toegankelijkheid sluit je niemand buiten. Hiermee vergoot je het bereik van je webshop enorm.

Stemgestuurd zoeken in de praktijk

Functionaliteiten Magento 2 extensie

  • Doordat onze extensie automatich de browsertaal kan herkennen zoekt de bezoeker altijd in de juiste taal binnen jouw webshop. Er zijn meer dan 60 talen beschikbaar.
  • We gebruiken slimme herkenning gebaseerd op artificiële intelligentie. De functionaliteiten van onze Magento 2 extensie werken binnen iedere moderne browser.
  • Voice Search is beschikbaar op alle apparaten met een microfoonfunctie en platform onafhankelijk. Werkt dus ook op alle telefoons en tablets.

Licentiekosten en installatie

Wil je deze functionaliteit ook toevoegen aan je Magento webshop? Wij installeren de extensie kosteloos. Wij vragen een licentievergoeding voor de Voice Search extensie van € 39,95 euro excl. btw per maand.

Waarom betaal ik per maand en niet eenmalig? Wij maken gebruik van servertechnologie waarvoor wij maandelijks betalen. Deze kosten hebben wij verwerkt in ons licentiemodel.

Wil je stoppen met gebruik van de extensie? Dan kan je deze altijd opzeggen binnen 1 maand voor de automatische verlenging.

Demo aanvragen

Wil je zien hoe deze extensie in de praktijk werkt? Wij laten het je graag zien. Neem contact met ons op.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over je vraag of idee?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.