Logo MenuMenu bars
Logo Sluitclose-btn

< Stemgestuurd producten zoeken binnen Magento 2 >

Zoeken via een spraakopdracht het wordt steeds populairder. Dus tijd voor webshops om te investeren in een strategie voor deze trend. Wij hebben dé oplossing voor jouw Magento 2 webshop. Bekijk onze videodemo en laat je overtuigen.

Gelijk je vraag stellen?

Bel, stuur een mail of maak een afspraak

Gesproken zoekopdrachten (Voice Search) we kennen ze allemaal van stemassistenten: Siri, Alexa of Google Home. Het gebruiksgemak van gesproken zoekopdrachten draagt bij aan de manier waarop informatie kan worden gefilterd.

Toegankelijker door Voice Search

Stemgestuurd zoeken vergroot niet alleen het gemak maar is ook zeer bruikbaar voor mensen met een functiebeperking. Door je te richten op het verbeteren van je digitale toegankelijkheid sluit je niemand buiten. Hiermee vergoot je het bereik van je webshop enorm.

Functionaliteiten Magento 2 extensie

  • Doordat onze extensie automatich de browsertaal kan herkennen zoekt de bezoeker altijd in de juiste taal binnen jouw webshop. Er zijn meer dan 60 talen beschikbaar.
  • We gebruiken slimme herkenning gebaseerd op artificiële intelligentie. De functionaliteiten van onze Magento 2 extensie werken binnen iedere moderne browser.
  • Voice Search is beschikbaar op alle apparaten met een microfoonfunctie en platform onafhankelijk. Werkt dus ook op alle telefoons en tablets.

3 maanden kosteloos uitproberen

Wil je deze functionaliteit ook toevoegen aan je Magento webshop? Je kan nu de extensie 3 maanden kosteloos uitproberen en onze Magento 2 klanten krijgen de extensie volledig gratis.

Wij vragen bij tevredenheid na 3 maanden een licentievergoeding voor de Voice Search extensie van € 39,95 euro excl. btw per maand.

Wil je stoppen met gebruik van stemgestuurd zoeken? Dan kan je deze altijd opzeggen binnen 1 maand voor de verlenging.

Demo aanvragen

Wil je zien hoe deze extensie in de praktijk werkt? Wij laten het je graag zien. Neem contact met ons op.

Jesper

Jesper

Lead development
Curved arrow

Verder praten over je vraag of idee?

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie.