< Hosting die een site, shop of applicatie nooit in de steek laat>

Een website-/shop of applicatie is niet het verlengstuk, maar de belichaming van je bedrijf of organisatie. Zoiets verdient een stevige basis – en dat begint bij goede hosting.

Of het nu om een corporate website, een uitgebreide webshop of een multifunctioneel web- of app- platform gaat: het moet toegankelijk zijn. Altijd en overal, en met zo min mogelijk laadtijd. Maar hoe vergelijk je de verschillende soorten hosting? En welke kies je voor je eigen site, shop, platform of applicatie? Wij adviseren je graag en verzorgen jouw hostingoplossing bij een van onze partners.

Voor (web-based) applicaties werken we met een op maat ingerichte server: SaaS-hosting (Software as a Service).

Keuze uit verschillende hosting-oplossingen.

Virtual Private of Shared hosting? Welke het beste bij je past, hangt van een aantal zaken af. Om je een beter beeld te geven, lees je hier de belangrijkste kenmerken en verschillen:

Virtual Private Server (VPS)
Hosting via een VPS betekent dat je web- of app-software gehost wordt op een virtuele server — “in de cloud” — binnen een fysieke server met veel geheugen. Hierdoor heb je een eigen server waarmee je vrijwel hetzelfde kunt als met een dedicated server. Op een VPS kan eveneens een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd worden.

Binnen een VPS heb je zelf alle vrijheid en verantwoordelijkheid om de server in te richten en te onderhouden naar wens. Bij Managed VPS wordt onderhoud, inrichting en monitoring uit handen genomen.

Shared hosting
Met shared hosting heb je de klassieke hosting-vorm te pakken. Het betekent dat je met meerdere gebruikers een server deelt. Voor een gemiddelde website en een niet al te grote webshop is dit een veelgebruikte manier.

Bij shared hosting zorgen wij er wel voor dat iedere gebruiker binnen de server zijn eigen ‘kracht’ kan benutten. Met afgeschermde delen per gebruiker heeft zo de ene website of webshop geen last van de andere.

Hosting-keuze genoeg, maar wat kies je?

Een goede vraag waar we graag over meedenken. De juiste knoop doorhakken? Bel of mailgerust. <coffee>Of kom gewoon langs bij ons in Nijmegen.</coffee>

Eerst onze hosting tarieven bekijken?

Via onderstaand formulier kan je onze hosting-tarievenkaart aanvragen. Hierin is ons standaard aanbod terug te vinden.

Uitdagingen die we al aangingen.

Dit zijn een aantal van onze klanten met wie we zelf of in samenwerking als technisch partner de nodige uitdagingen zijn aangegaan.

XL Lingerie.

De webshop voor dames met een grotere cupmaat. Ontwerpbureau Studio Evi gaf body aan de identiteit en het webdesign van XL Lingerie. En wij vertaalden dit naar een WooCommerce-webshop. Mét module voor bestellingen met korting.

Based on Roots.

Echt ambachtswerk met eigentijdse ontwerpen verbinden: dat doet Based on Roots. Geïnspireerd door de wereld, maar vooral gericht op Japan. Een catalogus-website dient winkels/dealers die de producten van Based on Roots verkopen.

Hosmus Synergie.

Hosmus Synergie is een adviesbureau voor bedrijfsgeneeskunde. Voor balans tussen arbeid en gezondheid, en om meer te halen uit menselijk kapitaal. In opdracht van Blickfång Communicatie en Studio Evi maakten wij een maatwerk WordPress-website.

Rethink Foundation.

Via seminars en evenementen brengt ReThink kennis bijeen met onderzoekers, instituten en (para)medische professionals. We ontwikkelden een informatieve website, in combinatie met een ticketverkoopsysteem en deelnamecertificaten op maat.

Klokkenconcurrent.

Voor deze gediplomeerd klokkenmaker mochten we een Magento 2-multistore maken. Deze bestaat uit drie webshops voor verkoop van klokken en onderdelen. Daarvoor is eerst door ons alles gemigreerd van Magento 1 naar het nieuwe Magento 2.

Maatwerkmat.

Mensen kunnen hun deurmat online volledig op maat samenstellen en bestellen. We hebben daarvoor een Magento 2-webshop met maatwerk-extensie ontwikkeld. De extensie is een productconfigurator die de maatwerkmatten mogelijk maakt.

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.