< Ook virtueel moet een organisatie staan als een huis >

Wij nemen de IT-architectuur van je bedrijf of organisatie serieus. Tegen een stortvloed van informatie moet je jezelf nu eenmaal beschermen – met een dijk van een werkwijze.

Als bedrijf of organisatie is er één ding waar je altijd mee te maken hebt: informatie. Tegenwoordig is dat er in overvloed en via ontelbaar veel kanalen te verkrijgen. Bedrijfsprocessen moeten altijd optimaal zijn, zodat gebruikers en medewerkers snel bij de benodigde informatie kunnen. Voor ieder bedrijf en iedere organisatie is een goed doordachte IT-architectuur daarom onmisbaar.

Advies: werken in de cloud, met SaaS of via mobiel

Factor Blue helpt hierbij, met kennis van zaken, bruikbaar advies en eventueel de uitvoering van een compleet plan. Met de aandacht gericht op online (cloud), SaaS (Software as a Service) of een mobiele oplossing.

Kortom, ons advies over de IT-architectuur:

Totaaloplossing voor je werkplek in de cloud

Met meerdere personen werken in dezelfde omgeving, overal toegang tot je bestanden en overal ter wereld je werkzaamheden kunnen doen? Dan is G Suite van Google de oplossing voor jouw bedrijf.

Meer over G suite de complete online kantooroplossing

Uitdaging insturen. Gewoon doen!

Heb je een goed idee of een specifieke vraag? Wellicht dat onze pagina met veelgestelde vragen je verder helpt. Direct je uitdaging aan ons voorleggen mag natuurlijk ook.